Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Και ενώ η Πάρος συγκλονίστηκε από την μεγαλύτερη συγκέντρωση που έγινε ποτέ στο νησί (φωτο) - Ο υπουργός αρνείται να συζητήσει το θέμα


6.jpg4.jpg10.jpg7.jpg8.jpg9.jpg14.jpg11.jpg12.jpg13.jpg3.jpg2.jpg1.jpg5.jpg
 Την ώρα που τα πάντα ήταν υπο κατάληψη στην Πάροι (Τράπεζες-Δημόσια ταμεία- Υπηρεσίες κοινής ωφελείας.. ) Την ώρα η 24ωρη απεργία είχε τεράστια επιτυχία. Την ώρα που έξω από το κέντρο Υγείας, εξελισσόταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έγινε ποτέ στην Πάρο.
 Εκείνη την ώρα ακριβώς ενημερωνόταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν.Συρμαλένιος από τον Υπουργό, ότι για δεύτερη φορά, δεν θα απαντούσε στην ερώτηση που αφορά την υποβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας στις Κυκλάδες και στην Πάρο.
 Αντίθετα, ζήσαμε και την "πρόκληση Μαχαιρίδη", όπου ξαφνικά ο περιφερειάρχης μας στέλνει δυο ασθενοφόρα, την ώρα που για τα υπάρχοντα δεν υπάρχουν οδηγοί και διασώστες και συνεπώς το ΕΚΑΒ στην Πάρο ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!
 Νοιώθουν ήδη ότι η οργή μας μετουσιώνεται σε αγώνα διαρκείας.
 Νιώθουν ότι θα μας νοιώσουν... ότι θα "ζήσουν" πρόβλημα.
 Ο μαζικός αγώνας των κατοίκων της Πάρου αλλά και όλων των Κυκλαδιτών για τα θέματα Υγείας, παιδείας, ακτοπλοίας, υποβάθμισης υπηρεσιών, αλλά και ότι άλλο μας φορτώνει η συγκεκριμμένη πολιτική .. 
ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: