Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Κατασχέσεις: Θα είναι χιλιάδες, θα είναι σε φτωχούς, θα είναι με εντολή των τραπεζιτών..

250.000 Σπίτια θα βγουν στον πλειστηριασμό...Η είδηση παίζει σήμερα στα κανάλια, έτσι απλά, φυσιολογικά, με λίγα κροκοδείλια δάκρυα. Τα κακά νέα ξεκίνησαν από την δήθεν ρύθμιση για τους οφειλέτες, που οι παπαγάλοι του συστήματος χθες το είναι πρώτο θέμα, για να μας πείσουν το πόσο μας αγαπάει αυτό το σύστημα.
 Στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο από μια τροποποίηση του νόμου Κατσέλη, με την οποία όποιος αδυνατεί να εξυπηρετήσει το δάνειο... χάνει το σπίτι!
 Χθες ήρθε το δεύτερο χτύπημα από τον κ. Σκορδά στην επιτροπή της βουλής.
 Ετοιμάζονται για απελευθέρωση των πλειστηριασμών. Εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια μπαίνουν στο στόχαστρο των πτωχευμένων τραπεζών. Αυτών που έχουν 
απορροφήσει τα τελευταία τρία χρόνια της κρίσης 230δις ευρώ.
 Ποσό που βέβαια προστέθηκε στο δημόσιο χρέος και καλούμεθα να το πληρώσουμε εμείς!
 Είναι άλλη μια πτυχή του Success Story του Σαμαρά. Μια πετυχημένη ιστορία μεταφοράς ιδιωτικού και Δημόσιο πλούτου στις τσέπες λίγων. Τραπεζών και "φίλων".
 Θα δεχτούμε επικοινωνιακή καταιγίδα. "Φταίνε πρέπει να πληρώσουν" "Δεν πληρώνανε τις δόσεις, πρέπει να χάσουν το σπίτι" "Χωρίς τράπεζες όλα θα καταρρεύσουν, δεν θα υπάρχει γάλα, φάρμακα, συντάξεις, πετρέλαιο"....
 Και άλλες λαϊκίστικες απειλές, που καμιά οικονομική επιστήμη δεν έχει ανακαλύψει ακόμα.
 Κάθε μέρα που περνάει, το κόστος για την χώρα είναι δυσβάστακτο. Φορτώνεται κάθε μέρα από μια πολιτική που καταστρέφει τους ανθρώπους και αποθεώνει τα νούμερα που καρπόνωνται οι λίγοι.
 Πρέπει να τους σταματήσουμε, είναι ήδη αργά.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: